Haftanın Öne Çıkan Etkinlikleri (21-23 Temmuz 2017)

Bu hafta harika bir festivalin yanı sıra İstanbul’da alternatif olarak sizi bekleyen etkinlikler var. Bunun yanı sıra Çeşme ve Ankara gibi noktalarda da başarılı etkinlikler düzenleniyor. Seçenek bol, seçim sizin. Herkese güzel ve dans dolu bir hafta sonu dilerim 🙂

21 – 22 Temmuz 2017
Weekend @ KAFES

Bu hafta KAFES kabininde yerli elektronik müzik sahnemizin sevilen isimlerini dinleme olanağı bulunuyoruz. Cuma ve Cumartesi set başında Sezer Uysal, Murat Uncuoğlu ve Volkan Gündüz gibi isimler var.

Facebook Event
21 Temmuz 2017 Cuma 20:00
Alex Niggemann @ Rabarba

Techno denilince akla gelen ilk isimlerden olan Niggemann bu Cuma Ankara’da Burn Sonance Festival öncesi pre-party kapsamında performans sergileyecek. Gecenin biletleri Biletix’te.

Facebook Event
21 Temmuz 2017 Cuma 21:00
İnteraktif Ev Partileri @ Social Pub

Eskişehir taraflarında olanlar için ideal bir etkinlik olarak bu partide çok eğleneceğinize eminim. The Rump Project tarafından düzenlenen parti hakkındaki detaylı bilgiyi etkinlik sayfasından edinebilirsiniz.

Facebook Event
22 Temmuz 2017 Cumartesi 22:00
Kaiserdisco @ Alaçatı MAIA

Jeton Records’un düzenlediği parti kapsamında önümüzdeki Cumartesi Kaiserdisco, Ferhat Albayrak ve Alan Cutt Alaçatı MAIA’da set başında olacak. Etkinliğin biletleri bugece.co’da!

Facebook Event
22 Temmuz 2017 Cumartesi 23:00
Undercatt @ Riders Alaçatı

Başarılı setleriyle öne çıkan Undercatt bu Cumartesi Çeşme’nin en gözde mekanlarından biri olan Riders Alaçatı’da olacak. Gecenin diğer isimleri ise Efe Serçek ve Emir Ertekin. Biletler Biletino’da.

Facebook Event
BONUS
21-22-23 Temmuz 2017
Big Burn Istanbul @ Suma Beach

İstanbul’da bu hafta sonu 3 gün 3 gece sürecek harika bir festival sizi bekliyor! Pek çok tanınmış ve sevilen sanatçının performans sergileyeceği Big Burn Istanbul 21-22-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında Suma Beach‘de gerçekleşecek. Bu festival çok başka: şehirden uzaklaşmaya vaktiniz yoksa ve güzel müzik dinleyerek geçirmek istediğiniz bir hafta sonu arayışındaysanız Big Burn Istanbul’da aradığınızı kesinlikle bulacaksınız.

Facebook Event

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir