Haftanın Öne Çıkan Etkinlikleri (8-10 Eylül 2017)

Bayram tatilinin bitmesiyle “yaz bitti” moduna girdik öyle değil mi? Şehre dönüş biraz hüzünlü oldu çoğumuz için. Bu hüznü ve moral bozukluğunu ortadan kaldırmayı sağlayacak çeşitli etkinlikler bu hafta bizi bekliyor. Benim favorim KAFES’te düzenlenen partiler ve tabii ki Babylon Soundgarden’dan yana. Bu arada bu hafta sonu Alaçatı MAIA sezona veda ederken Karaköy’de bulunan Naif ise sezona merhaba diyor.

8 Eylül 2017 Cuma 00:00
Closing Weekend @ Alaçatı MAIA

Yazlık evimiz Alaçatı MAIA güzel bir program ile yaza veda ediyor. Set başına geçecek isimler arasında Sezer Uysal, Lilly, Beegee, DJ Dest, Sertaç Kazan ve Sarp Akat.

Facebook Event
8-9 Eylül 2017
Sezon Açılışı @ Naif

Geçen sene oldukça ilgi gören Naif yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor. Bu hafta sonu Naif’te Cantanca ve Tutan’ı dinleme olanağı bulabilirsiniz!

Facebook Event
9 Eylül 2017 Cumartesi 10:00
Babylon Soundgarden 2017 @ Babylon Kilyos

Her etkinliğiyle katılımcılara güzel anılar biriktiren Babylon Soundgarden bu sene de harika bir program ile karşımıza çıkıyor! Festivalin biletleri Mobilet’te!

Facebook Event
9 Eylül 2017 Cumartesi 10:00
Ach! Kater Pool Gathering @ Bahçeköy

Ach! ekibinin bir sonraki partisi Bahçeköy’de bir mekanda havuz kenarında gerçekleşecek. Set başına Egemen, Gadi Mitrani, Elif Tanverdi ve Günce Acı gibi isimler geçecek.

Facebook Event
9 Eylül 2017 Cumartesi 23:00
Oliver Huntemann @ KAFES

KAFES’te bu hafta sonu techno dolu geçeceğe benziyor. Kabinde Oliver Huntemann, André Winter, Murat Uncuoğlu, Sezer Uysal ve MFY var. Biletler bugece.co’da.

Facebook Event
10 Eylül 2017 Pazar 15:00
Sonido Tropico Showcase @ KAFES

Supermarket Events birbiri ardına düzenlediği etkinliklerinin arasına bir yenisini daha katmaya hazırlanıyor. 10 Eylül 2017 tarihinde Kilyos’ta bulunan KAFES‘te sizi harika bir parti bekliyor: Sonido Trópico Showcase! Supermarket Events bu zamana kadar Nhan Solo, Monolink, Ron Flatter, Eli & Fur ve Mattia Trani gibi başarılı isimleri şehrimizde ağırlayıp birbirinden başarılı ve keyifli organizasyonlara imza atan bir etkinlik oluşumu.

10 Eylül 2017 tarihinde gerçekleşecek olan etkinliği de mutlaka ajandanıza not etmelisiniz! São Paulo’nun underground sahnesinde önde gelen bir marka ve etkinlik yapımcısı olan Sonido Trópico, São Paulo ruhunu Kilyos’a taşımaya hazırlanıyor. Etkinlik kapsamında performans sergileyecek ana isimler ElPeche, Meraki ve Salvador Araguaya. Yerli isimler ise Ayşe, Childplay, Hello Alien, Hande Türkmen, Geeno ve Kaan.

Facebook Event

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir